Bëhuni prej të vërtetëve! (pjesa e dytë)

Falënderimi i takon All-llahut. Atë e falënderojmë dhe prej Tij falje dhe ndihmë kërkojmë. Kërkojmë mbrojtje nga All-llahu prej të këqijave të vetvetes dhe...

Mirë se erdhe, o muaj i bekuar i Ramazanit

Falenderimet i takojne vetem Allahut, i Cili dalloj muajin e Ramazanit nga muajt tjere, duke bere agjerimin ne te, shtylle nga shtyllat e...

“Shën Gjergji” festë e kujt? Florim ef. Mellova

Falënderimet dhe lavdërimet janë vetëm për Allahun. Paqja, mëshira dhe bekimet janë për Muhamedin, për familjen dhe për shokët e tij deri në Ditën...

YJE RREZATUES NGA KURBAN BAJRAMI

Falënderimet i takojnë Allahut që zgjodhi Islamin për fe të njerëzimit ndërsa përshëndetjet qofshin mbi Muhammedin, që rregulloi jetën njerëzore në baza të shëndosha...

PENDIMI DHE MËSHIRA E GJERË E ALLAHUT

Hutbeja e parë Falënderimi i takon vetëm Allahut i Cili i fal...

Ji në shërbim të njerëzve

Falënderimi i takon All-llahut. Atë e falënderojmë dhe prej Tij falje dhe ndihmë kërkojmë. Kërkojmë mbrojtje nga All-llahu prej të këqijave të vetvetes dhe...

Më të lexuarat