Si ta zgjedhim imamin?

Si ta zgjedhim imamin?

 

Rubrika e cila ndihmon për të involvuar xhematin në zgjedhjen më të drejtë të imamëve më të mirë sipas kritereve fetare të cilat përfshijnë dijen, integritetin personal dhe aftësitë.