KARTA GLOBALE E IMAMËVE DHE DIJETARËVE

Si trashëgimtarë të dijes së shenjtë sheriatike, imamët dhe studiuesit e kombeve anglishtfolëse me përgatitje të ndryshme sheriatke kanë rënë dakord të bashkëpunojnë në...

Reformimi dhe rivendosja e rregullave të funksionimit të Xhamive

Ndoshta nuk do të jetë befasi që ka një dëshirë në rritje për të përmirësuar përvojën e xhamisë në Perëndim. Shumë folës kanë komentuar...

Më të lexuarat