Dua të mrekullueshme për një vit të mrekullueshëm

Disa besojnë se Ramazani është i veçantë thjesht sepse përmban një natë që është më e madhe se 1000 muaj, por çfarë e bën...

5 mënyra për të arritur qëllimet tuaja këtë Ramazan

Deri tani në serinë tonë rreth parapërgatitjes për Ramazan, kemi diskutuar se si të planifikojmë siç duhet Ramazanin. Tani është koha për të ndërruar...

A i keni vendosur qëllimet tuaja drejt?

Vendosja e qëllimeve tingëllon si diçka e thjeshtë dhe intuitive, megjithatë shumë njerëz nuk i arrijnë qëllimet që i vendosin vetes thjesht sepse nuk...

Për një Ramazan të mrekullueshëm. Është koha për ndryshim

Ditët e Ramazanit mund të jenë ditët më dramatike të jetës së një myslimani, nëse dimë se çfarë të bëjmë me to. Gjatë gjithë...

Zekati, varfëria dhe lavamani i kuzhinës

Zekati, ky akt ekonomik i adhurimit i paguar shpesh në muajin e Ramazanit, që ne e konsiderojmë si shtyllën e tretë të Islamit, po...

Si ndikon shejtani në produktivitetin tonë gjatë orarit të punës

Çfarë kanë të përbashkët arroganca, zilia dhe zemërimi në vendin e punës? Sipas psikologjisë islame, të gjitha këto janë sëmundje të zemrës që frymëzohen...

Më të lexuarat