Populli i Faraonit

Historia e Faraonit në Kuran është ndër historitë më të përmendura dhe me dobi të shumanshme. Në trajtimin e saj nga ana e...

Nevoja jonë për dituritë themelore është shumë me madhe sesa për këshilla emocionale a...

Nevoja jonë për dituritë themelore dhe të punuarit sipas tyre është shumë me madhe sesa për këshilla emocionale a ligjërime motivuese…Dëgjimi i ligjëratave...

12 Zgjidhje bashkëkohore për umetin islam në ditët e sotme

Uniteti nuk mund të ndodhë nëse muslimanët qëndrojnë të izoluar dhe të larguar nga njëri-tjetri në grupe të veçanta, ose nëse bëhet pak...

Politikanët e famshëm vs. Udhëheqja shërbyese (Servant Leadership)

Gjatë viteve të fundit, shumë politikanë kanë arritur statusin e pop kulturës. Nga cicërimi në mënyrë sarkastike, tek postimi i memeve, nga citimi...

Për martesat sekrete të besimtarëve musliman

Disa vëllezër dhe motra më kanë kërkuar të komentoj një praktikë që raportohet gjithnjë e më shumë për muslimanët në Perëndim përfshi hoxhallarë...

Mënyra e thurjes së ligjërimit kuranor

Trajtimi i koherencës në Kuran është një nga fushat e studimeve kuranore që ka tërhequr shumë studiues në vitet e fundit, për shkak të...

Më të lexuarat