5 Këshilla për balancimin e punës, shtëpisë dhe detyrimeve shpirtërore gjatë Ramazanit

Kur punoni nga shtëpia, mbajtja e produktivitetit është një sfidë e madhe. Ka kaq shumë gjëra rreth shtëpisë gjatë gjithë ditës që mund të prishin...

Dua të mrekullueshme për një vit të mrekullueshëm

Disa besojnë se Ramazani është i veçantë thjesht sepse përmban një natë që është më e madhe se 1000 muaj, por çfarë e bën...

5 mënyra për të arritur qëllimet tuaja këtë Ramazan

Deri tani në serinë tonë rreth parapërgatitjes për Ramazan, kemi diskutuar se si të planifikojmë siç duhet Ramazanin. Tani është koha për të ndërruar...

Myftiu Tërnava priti në takim një delegacion nga Qendra Islame nga Londra

Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim ef. Tërnava, me bashkëpunëtorë priti sot në takim një delegacion nga Qendra Islame nga Londra, të...

BESËLIDHJA PËR TË DREJTAT E FËMIJËS NË ISLAM – Konventa e Organizatës për Bashkëpunim...

* Në fund të tekstit mund ta shkarkoni në formatin PDF BESËLIDHJE PËR TË DREJTAT E FËMIJËS NË ISLAM Shtetet palë të këtij pakti, Duke besuar se...

Hoxha dhe ruajtja e plotë e fesë së tij, – të pasurit i tallin...

Kam vënë re se shumë të pasur i përdorin hoxhallarët, madje i nënvleftësojnë duke u dhënë diçka të vogël nga zekati i pasurisë së...

Më të lexuarat