Dijetari dhe studenti që mësoi vetëm 8 gjëra për 33 vite

Dijetari dhe studenti që mësoi vetëm tetë gjëra për 33 vite. Një dijetar e pyeti studentin e tij: Sa vite u bën që më shoqëron...

Trajnim: Lidershipi dhe të menduarit strategjik

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam përveç kontributeve në fushën e studimeve kërkimore në fushën e kulturës, filozofisë dhe artit Islam, është...

Më të lexuarat