Përtej zgjedhjeve të fundit: Ne duhet të themelojmë politikat tona në komunitet

Sado të tensionuara dhe vuajtëse të kenë qenë këto ditë të pafundme zgjedhjesh , ato duken të zbehëta në krahasim me zgjedhjet para katër...

Më të lexuarat