Shterpësia e ‘kuranistëve’ – Nga Justinian Topulli

Ata që pretendojnë se na mjafton Kurani dhe nuk ka nevojë për Sunetin (hadithet), edhe pse kanë kaluar vite e vite që e kanë...

Thirrjet e Allahut të madhëruar në Kuran.

▪️Allahu i madhëruar u ka thirrur disa herë robërve të Tij në Kuran dhe ato sipas përdorimit të tyre janë për tërheqjen e vëmendjes...

Qëndrueshmëria e Muhamedit ﷺ para përfaqësuesve kurejshë dhe rezistenca ndaj persekutimit të tyre

Kurejshët menduan që të provojnë një mënyrë të re në sfidimin e misionit të Muhamedit ﷺ, mënyrë kjo që do të fillonte me joshje...

Replikë me Komunitetin Mysliman të Shqipërisë – Klajd Bylyku

Nga Klajd Bylyku Replikë me Komunitetin Mysliman të Shqipërisë “Në cilën shpallje tjetër do të besojnë ata, pas këtij (Kurani)?” 77:50 Ngjarja më e komentuar e javës...

I mesëm do të thotë i drejt – Justinian Topulli

Zoti i Madhëruar thotë në Kuran: قُل لِّلَّهِ ٱلۡمَشۡرِقُ وَٱلۡمَغۡرِبُۚ يَهۡدِي مَن يَشَآءُ إِلَىٰ صِرَٰطٖ مُّسۡتَقِيمٖ وَكَذَٰلِكَ جَعَلۡنَٰكُمۡ أُمَّةٗ ‌وَسَطٗا لِّتَكُونُواْ شُهَدَآءَ عَلَى ٱلنَّاسِ وَيَكُونَ...

METODAT E PEJGAMBERËVE NË THIRRJE SIPAS KURANIT

METODAT E PEJGAMBERËVE NË THIRRJE SIPAS KURANIT Në emër të Allahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit. Hamdi i takon Allahut, ndërsa salavatet dhe selamet qofshin mbi të Dërguarin e...

Më të lexuarat