“Isra”, hoteli i parë i BFI-së në Shkup filloj të ndërtohet

“Isra”, hoteli i parë i BFI-së në Shkup Më 2 tetor, 2019, në Shkup, ka filluar ndërtimi i hotelit “Isra”, në pronësi të Bashkësisë Fetare...

Zhvillohet konferenca mediatike: “Radiot fetare në gjuhën shqipe”

Autoriteti i Mediave Audiovizive zhvilloi sot në ambientet e Hotel “Rogner” në Tiranë, konferencën mediatike me temë: “Radiot fetare në gjuhën shqipe”. Kjo konferencë mblodhi...

Reisul ulema i BiH dhe Ministri i Çështjeve Fetare të Mbretërisë së Arabisë Saudite...

Reisu-l-ulema i Bashkësisë Islame në BiH Husein ef. Kavazovic dhe Zëvendës Ministri i Çështjeve Fetare të Mbretërisë së Arabisë Saudite Muhamed Abdulvahid el-Arifi nënshkruan...

Fillon ndërtimi i Xhamisë së Re në Çajlanë (Shkup)

Në prani të Kryetarit të Bashkësisë Fetare Islame të RMV, Reis’ul-Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi, të Kryetarit të Komunës Saraj z. Blerim Bexheti, të...

Në Sarajevë ka hapur punimet konferenca rajonale “Ruajtja e paqes përmes mirëbesimit e pajtimit”

Prishtinë, 26 shator 2019 Në Sarajevë dje e sot u mbajt Konferenca rajonale “Ruajtja e paqes përmes mirëbesimit e pajtimit” në mbështetje të viktimave që...

Përurohen 524 hafëz të rinjë të Kuranit famëlartë

Në Rizë të Turqisë janë përuruar 524 hafëz të rinjë të Kuranit famëlartë.

Më të lexuarat