Dijetari dhe studenti që mësoi vetëm 8 gjëra për 33 vite

Dijetari dhe studenti që mësoi vetëm tetë gjëra për 33 vite. Një dijetar e pyeti studentin e tij: Sa vite u bën që më shoqëron...

THIRRJA DHE THIRRËSI

Ebu-l-Hasen Ali El-Haseni En-Nedvi THIRRJA DHE THIRRËSI Përktheu: Dr. Sedat Islami Shkarko librin

HARTË E LIGJËRIMIT ISLAM BASHKËKOHOR TEK SHQIPTARËT

HARTË E LIGJËRIMIT ISLAM BASHKËKOHOR TEK SHQIPTARËT - Sabahudin Jashari   Harta ligjerimit islam - botim dhjetor 2020 ...

RESPEKTI PËR MËSUESIN NË FENË TONË

Hyrje Edukimi dhe arsimimi në kohën bashkëkohore po dalin të jenë sfida të llojit të vet. Kjo, jo për shkak të kushteve të disfavorshme për...

RUAJTJA E SIGURISË DHE RËNDËSIA E SAJ FETARE E SHOQËRORE

RUAJTJA E SIGURISË DHE RËNDËSIA E SAJ FETARE E SHOQËRORE  (Hutbe me rastin e formimit të ushtrisë së Kosovës)   Secili shtet mëton t’i ofrojë...

Stacionet e pastrimit të gjynaheve (II)

Florim ef. Mellova Falënderimet dhe lavdërimet qofshin vetëm për Allahun xh.sh, Atë e falënderojmë dhe vetëm prej Tij kërkojmë ndihmë. Salavatet dhe selamet qofshin...

Më të lexuarat