Nuk mjafton të jesh ‘njeri i mirë’: pse morali ka nevojë për Islamin

Në këtë ese, ne paraqesim se si: Deklarata Profetike ﷺ se ai ishte dërguar "vetëm për të përsosur tiparet fisnike të karakterit" konfirmon përvojën...

6 këshilla për ta adhuruar Allahun me më shumë përkushtim këtë Ramazan

Një të martë, disa javë më parë, isha kaq e zënë në punë: duke përfunduar dokumentet, duke shtypur, kopjuar, depozituar, duke garuar me orën...

5 Këshilla për balancimin e punës, shtëpisë dhe detyrimeve shpirtërore gjatë Ramazanit

Kur punoni nga shtëpia, mbajtja e produktivitetit është një sfidë e madhe. Ka kaq shumë gjëra rreth shtëpisë gjatë gjithë ditës që mund të prishin...

Dua të mrekullueshme për një vit të mrekullueshëm

Disa besojnë se Ramazani është i veçantë thjesht sepse përmban një natë që është më e madhe se 1000 muaj, por çfarë e bën...

5 mënyra për të arritur qëllimet tuaja këtë Ramazan

Deri tani në serinë tonë rreth parapërgatitjes për Ramazan, kemi diskutuar se si të planifikojmë siç duhet Ramazanin. Tani është koha për të ndërruar...

A i keni vendosur qëllimet tuaja drejt?

Vendosja e qëllimeve tingëllon si diçka e thjeshtë dhe intuitive, megjithatë shumë njerëz nuk i arrijnë qëllimet që i vendosin vetes thjesht sepse nuk...

Më të lexuarat