KËSHILLA FETARE PËR RRITJEN E SIGURISË NË TRAFIK

Një nga problemet me të cilat po ballafaqohemi si shoqëri është edhe mungesa e sigurisë në trafik. Aksidentet në trafik janë bërë dukuri vrasëse....

Në Ramazan hapen dyert e Xhenetit, qiellit, mëshirës

Shejkh ibn Baz përmend se Profeti, paqja dhe lavdërimet e Allahut qofshin me të, i informonte shokët e tij se Muaji i Ramazanit: ‘’Është muaj...

MUAJI SHABAN – RREGULLA DHE DOBI

Muaji Shaban është muaji i tetë me radhë nga muajt hixhri dhe është në mes të muajit Rexheb dhe Ramazan. Është quajtur me këtë...

Përurohen 524 hafëz të rinjë të Kuranit famëlartë

Në Rizë të Turqisë janë përuruar 524 hafëz të rinjë të Kuranit famëlartë.

Reisul ulema i BiH dhe Ministri i Çështjeve Fetare të Mbretërisë së Arabisë Saudite...

Reisu-l-ulema i Bashkësisë Islame në BiH Husein ef. Kavazovic dhe Zëvendës Ministri i Çështjeve Fetare të Mbretërisë së Arabisë Saudite Muhamed Abdulvahid el-Arifi nënshkruan...

Zhvillohet konferenca mediatike: “Radiot fetare në gjuhën shqipe”

Autoriteti i Mediave Audiovizive zhvilloi sot në ambientet e Hotel “Rogner” në Tiranë, konferencën mediatike me temë: “Radiot fetare në gjuhën shqipe”. Kjo konferencë mblodhi...

Më të lexuarat