Udhëzuesi për Zhvillimin dhe Matjen e Performancës së Xhamive

Ky manual ofron një qasje të hollësishme për zhvillimin dhe matjen e performancës së xhamive dhe organizatave fetare, duke u përqendruar në menaxhimin e burimeve, proceseve menaxheriale dhe rezultatet e tyre. Qëllimi është të sigurojmë që këto organizata të funksionojnë në mënyrë efikase dhe të arrijnë qëllimet e tyre fetare dhe shoqërore.

Përmbajtja e Manualit:

  1. Parimet bazë të menaxhimit të organizatave fetare
  2. Analiza e burimeve në organizatat fetare
  3. Menaxhimi i proceseve në xhami – organizata fetare
  4. Matja dhe vlerësimi i performancës në xhami – organizata fetare
  5. Strategjitë për përmirësimin e performancës
  6. Implementimi dhe monitorimi i përmirësimeve
  7. Përfundim

Shkarkoni udhëzuesin e plotë:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

SHKARKO [167.00 B]