KËSHILLA PËR MENDJEMPREHTËSI NË TË FOLUR

Për të tërhequr masën rreth veti, një ligjërues – folës ka nevojë të jetë edhe i shkathët dhe mendjemprehtë. Për të realizuar një gjë...

Trajnim: Lidershipi dhe të menduarit strategjik

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam përveç kontributeve në fushën e studimeve kërkimore në fushën e kulturës, filozofisë dhe artit Islam, është...

HUTBEJA E XHUMASË KURS ZHVILLIMI DHE AVANCIMI

Ahmed Bessam Sai Në një prej xhamive të Oksfordit një ditë xhumaje u krijua një potere. Xhemati, që nuk pajtuan me Imamin i cili kishte...

Dobia e kryerjes së obligimeve fetare dhe preokupimit për njerëzit

“Allahu nuk e ngarkon askënd përtej kapacitetit që ka” (El-Bekare 2, 286)Shejh Hussain Abdul Sattar ka ofruar një shpjegim mahnitës të implikimeve të këtij...

Më të lexuarat