“Isra”, hoteli i parë i BFI-së në Shkup filloj të ndërtohet

“Isra”, hoteli i parë i BFI-së në Shkup Më 2 tetor, 2019, në Shkup, ka filluar ndërtimi i hotelit “Isra”, në pronësi të Bashkësisë Fetare...

Përurohen konvikti i vajzave dhe qendra kulturore në Prizren

Prishtinë, 26 shtator 2019 Në Prizren u përuruan konvikti i vajzave dhe qendra kulturore. Në këtë eveniment mori pjesë kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës,...

Në Sarajevë ka hapur punimet konferenca rajonale “Ruajtja e paqes përmes mirëbesimit e pajtimit”

Prishtinë, 26 shator 2019 Në Sarajevë dje e sot u mbajt Konferenca rajonale “Ruajtja e paqes përmes mirëbesimit e pajtimit” në mbështetje të viktimave që...

Myftiu Tërnava priti kryetarin e Meshihatit të Serbisë

Prishtinë, 3 tetor 2019 Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Myftiu Naim Tërnava, priti sot në takim kryetarin e Meshihatit të Serbisë, Mevludin Dudiçin, i...

Edhe tetë nxënës përfunduan hifzin sot në Institutin e hifzit në Gjakovë

Në ambientet e Institutit të hifzit “Medreseja e Madhe” në Gjakovë, më 26 shtator, u bë nderimi i 8 hafëzëve të Kuranit, të cilët...

Fillon ndërtimi i Xhamisë së Re në Çajlanë (Shkup)

Në prani të Kryetarit të Bashkësisë Fetare Islame të RMV, Reis’ul-Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi, të Kryetarit të Komunës Saraj z. Blerim Bexheti, të...

Më të lexuarat