Dua të mrekullueshme për një vit të mrekullueshëm

Disa besojnë se Ramazani është i veçantë thjesht sepse përmban një natë që është më e madhe se 1000 muaj, por çfarë e bën...

5 mënyra për të arritur qëllimet tuaja këtë Ramazan

Deri tani në serinë tonë rreth parapërgatitjes për Ramazan, kemi diskutuar se si të planifikojmë siç duhet Ramazanin. Tani është koha për të ndërruar...

A i keni vendosur qëllimet tuaja drejt?

Vendosja e qëllimeve tingëllon si diçka e thjeshtë dhe intuitive, megjithatë shumë njerëz nuk i arrijnë qëllimet që i vendosin vetes thjesht sepse nuk...

A jeni mjaftueshëm i mirë? Si e trajtoi Musa alejhi selam dyshimin në vetvete

A përjetoni vetë-dyshim? A ndiheni si mashtrues në punë, në shtëpi, në qëllimet e mëdha që dëshironi të arrini në jetë? Nuk jeni vetëm. Më...

SA ËSHTË ME VLERË EDUKIMI I SHPIRTIT DHE TË ZEMRËS, DHE SA DUHET PËRKUSHTUAR...

Pasojat e kësaj mungese të pedagogjisë fetare islame, e që sipas mendimit tonë është edhe mungesë shpirtërore, morale, edukativo-arsimore, akademike, sociale, ekonomike dhe politike...

Si ndikon shejtani në produktivitetin tonë gjatë orarit të punës

Çfarë kanë të përbashkët arroganca, zilia dhe zemërimi në vendin e punës? Sipas psikologjisë islame, të gjitha këto janë sëmundje të zemrës që frymëzohen...

Më të lexuarat