Politikanët e famshëm vs. Udhëheqja shërbyese (Servant Leadership)

Gjatë viteve të fundit, shumë politikanë kanë arritur statusin e pop kulturës. Nga cicërimi në mënyrë sarkastike, tek postimi i memeve, nga citimi...

Aspekti çlirimtar i misionit profetik të Musait

Në epokën e shekullarizmit, kur fesë i është mohuar luajtja e një roli aktiv në sferën publike, një angazhim i saj në çështjet e...

Shtyllat e shoqërisë që duhet të sfidojnë muslimanët

Gjendja e muslimanëve shqiptarë sot ngjan me gjendjen që Profeti(صلى الله عليه وسلم) kishte me kurejshët në tre vitet e para te misionit të...

Ambiciozët – Justinian Topulli

Ambicia është një dëshirë e fortë e shoqëruar me këmbëngulje për të bërë apo arritur diçka, ajo vjen edhe në kuptimin e një dëshirë...

Daveti i Pirros #FikhuiMediaveSociale

Kam dëgjuar etiketa të shumta, por kjo etiketë e vetme ma ndezi atë llambë të madhe në kokën time që më bëri të mendoj...

Hytbeja e xhumas tek gjeneratat e para të muslimanëve

Elhamdu lilah, ues salatu ues selamu ala rasulilah Falenderimi i takon Allahut. Paqja dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të Dërguarin e Tij. Nga Xhabir ibn...

Më të lexuarat