Bota e Imanit (besimit)

Ligjërues: Imam Didmar Faja Të nderuar vëllezër dhe motra besimtare: Besimi në Zotin e gjithësisë është burimi i çdo mirësije. Allahu (xh.sh.) e ka krijuar njeriun...

Gjenerata e parë e muslimanëve Kuranin e kanë konsideruar si letër të dërguar nga...

Falënderimi i qoftë Allahut, bekimi dhe paqja qofshin mbi Muhamedin, a.s., të cilin Allahu xh.sh. e ka zgjedhur për Pejgamberin e Tij të fundit,...

RAMAZANI, MUAJI I MËSHIRËS DHE SOLIDARITETIT

(Kampanja e BIK-ut për solidaritet me agjëruesit) Të dashur vëllezër! Ramazani është një muaj i veçantë adhurimi, është një mundësi nga e cila...

TRIUMFI I BESIMIT

Të dashur besimtarë! Muaji i Ramazanit përpos që është muaj i agjërimit, është edhe muaj i triumfit dhe fitores. Është muaj që ne do...

NË NDARJE NGA RAMAZANI

Të dashur besimtarë. Jemi në fund të muajit të bekuar të Ramazanit dhe dalëngadalë po ndahemi prej tij. Po ndahemi prej muajit të mëshirës...

NË PËRCJELLJE TË RAMZANIT

Nëse e parcializojmë adhurimin, atëherë agjërimi i Ramazanit është adhurimi më i gjatë për nga koha, krahasuar me adhurimet tjera me të cilat jemi...

Më të lexuarat