Roli i lëvizjeve islame në delegjitimimin e tiranëve (II)

– CELULAT E REGJIMEVE TË SHEMBURA – Pas hapit të parë të përmbysjes formale, lëvizjet islame përsëri alarmojnë për rrezikun e celulave të mbetura të...

A është e vërtetë se Islami e ndalon njeriun nga të menduarit

Së pari: Myslimani duhet ta ruajë besimin dhe fenë e tij. Duhet të tregojë kujdes në ruajtjen e natyrshmërisë së shëndoshë dhe mendimeve që...

Zhvillimi i sigurt dhe angazhimi pozitiv në rrjetet sociale

Si ti mbajmë të rinjtë të sigurt në internet? Si të promovojmë angazhim pozitiv në internet? Hyrje dhe temat kryesore Teknologjia sot është bërë pjesë e...

Më të lexuarat