Rikthimi i perceptimit të mirë të muslimanëve, pjesa IV, – Analizoni deklaratën tuaj për...

Një model analitik për produktin mediatikNëse kam një parim gjithëpërfshirës në punën time të analizës së medias, ai është ky: prodhimi efektiv i medias...

Rikthimi i perceptimit të mirë të muslimanëve, pjesa II – T’i kuptojmë mediat

Le të shohim se si funksionojnë mediat dhe pse islamosfera e deritanishme nuk përputhet aq mirë sa mundet me mënyrën se si funksionon një...

Rikthimi i perceptimit të mirë të muslimanëve, pjesa I – Bëhu qytetar i mirë...

Shumë biseda në Islamosferë përqendrohen rreth perceptimit të muslimanëve nga jomuslimanët dhe nga media. “Mediat na portretizojnë të gjithëve si terroristë, ato mbulojnë vetëm...

HUTBEJA E XHUMASË KURS ZHVILLIMI DHE AVANCIMI

Ahmed Bessam Sai Në një prej xhamive të Oksfordit një ditë xhumaje u krijua një potere. Xhemati, që nuk pajtuan me Imamin i cili kishte...

Më të lexuarat