Zhvillimi i sigurt dhe angazhimi pozitiv në rrjetet sociale

Si ti mbajmë të rinjtë të sigurt në internet? Si të promovojmë angazhim pozitiv në internet? Hyrje dhe temat kryesore Teknologjia sot është bërë pjesë e...

Kush është ‘Lideri Komunitar’? A je ti i tillë?

Si imamë dhe predikues fetarë angazhimi jonë qëndror është në shërbimin ndaj komunitetit, andaj edhe përgatitja jonë që të marrim përgjegjësin e liderit komunitar...

Lidershipi komunitar: Një model i bazuar në teori

Hyrje Komuniteti është një nga themelet e shoqërisë sonë moderne. Është hapësira teorike ose fizike që lidh individët së bashku dhe është e lidhur fuqishëm...

Kur shpirtat takohen: Si ti mbushni takimet tuaja me bereqet (begati)

Ne priremi t'i mendojmë takimet si hapësira ku takohen mendjet; po sikur t'i ripërcaktojmë takimet si hapësira ku takohen shpirtrat? Edhe pse ka shumë libra...

KËSHILLA PËR MENDJEMPREHTËSI NË TË FOLUR

Për të tërhequr masën rreth veti, një ligjërues – folës ka nevojë të jetë edhe i shkathët dhe mendjemprehtë. Për të realizuar një gjë...

Si të jesh një ndërmjetës produktiv

Sa shpesh e gjeni veten në mes të një debati, duke u përpjekur të pajtoni dy palë dhe të ruani paqen? Një çift mund...

Më të lexuarat