A është vërtetë e suksesshme xhamia juaj apo thjesht veç po rritet?

Nga Maher Budeir Komuniteti Mysliman Amerikan po bën një ndryshim dhe përgjithësisht po shkon drejt profesionalizimit të funksionimit të institucioneve tona. Gjithnjë e më shumë,...

UDHËZUES METODIK PËR IMAMË DHE VAIZA

Hyrje Kuadrot fetarë, imam – vaiza përbëjnë plejadën e ardhshme të dijetarëve islamë. Shumica e të rinjve të arsimuar në universitete islame jashtë vendit, janë...

HUTBEJA E XHUMASË KURS ZHVILLIMI DHE AVANCIMI

Ahmed Bessam Sai Në një prej xhamive të Oksfordit një ditë xhumaje u krijua një potere. Xhemati, që nuk pajtuan me Imamin i cili kishte...

Mësuesi shpresa e ummetit

Falënderimi i takon All-llahut. Atë e falënderojmë dhe prej Tij falje dhe ndihmë kërkojmë. Kërkojmë mbrojtje nga All-llahu prej të këqijave të vetvetes dhe...

Më të lexuarat