RESPEKTI PËR MËSUESIN NË FENË TONË

Hyrje Edukimi dhe arsimimi në kohën bashkëkohore po dalin të jenë sfida të llojit të vet. Kjo, jo për shkak të kushteve të disfavorshme për...

Stacionet e pastrimit të gjynaheve (II)

Florim ef. Mellova Falënderimet dhe lavdërimet qofshin vetëm për Allahun xh.sh, Atë e falënderojmë dhe vetëm prej Tij kërkojmë ndihmë. Salavatet dhe selamet qofshin...

RUAJTJA E SIGURISË DHE RËNDËSIA E SAJ FETARE E SHOQËRORE

RUAJTJA E SIGURISË DHE RËNDËSIA E SAJ FETARE E SHOQËRORE  (Hutbe me rastin e formimit të ushtrisë së Kosovës)   Secili shtet mëton t’i ofrojë...

Jusufi [alejhisselam] dhe nderi (l)

Falënderimi i takon All-llahut. Atë e falënderojmë dhe prej Tij falje dhe ndihmë kërkojmë. Kërkojmë mbrojtje nga All-llahu prej të këqijave të vetvetes dhe...

SHPIFJA PËR BURRAT DHE GRATË E NDERSHME

وَالَّذِينَ يَرْمُونَ الْمُحْصَنَاتِ ثُمَّ لَمْ يَأْتُوا بِأَرْبَعَةِ شُهَدَاءَ فَاجْلِدُوهُمْ ثَمَانِينَ جَلْدَةً وَلَا تَقْبَلُوا لَهُمْ شَهَادَةً أَبَدًا ۚ وَأُولَٰئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ.إِلَّا الَّذِينَ تَابُوا مِنْ بَعْدِ...

Pse sprova?

Lavdia i qoftë Allahut, Krijuesit të gjithësisë. Përshëndetjet qofshin mbi Muhamedin (salallahu alejhi ue selem), mbi familjen dhe shokët e tij të ndershëm.Prej ligjeve...

Më të lexuarat