Zhvillohet konferenca mediatike: “Radiot fetare në gjuhën shqipe”

Autoriteti i Mediave Audiovizive zhvilloi sot në ambientet e Hotel “Rogner” në Tiranë, konferencën mediatike me temë: “Radiot fetare në gjuhën shqipe”. Kjo konferencë mblodhi...

Reisul ulema i BiH dhe Ministri i Çështjeve Fetare të Mbretërisë së Arabisë Saudite...

Reisu-l-ulema i Bashkësisë Islame në BiH Husein ef. Kavazovic dhe Zëvendës Ministri i Çështjeve Fetare të Mbretërisë së Arabisë Saudite Muhamed Abdulvahid el-Arifi nënshkruan...

Sara Remzi Isaku, hafizja e re që i shtohet Shkupit

Reis Ulema h. Hfz. Shaqir ef. Fetai mori pjesë në ceremoninë e duasë së hatmes së hafizes së re Sara Remzi Isaku nga Shkupi Më...

Në Ramazan hapen dyert e Xhenetit, qiellit, mëshirës

Shejkh ibn Baz përmend se Profeti, paqja dhe lavdërimet e Allahut qofshin me të, i informonte shokët e tij se Muaji i Ramazanit: ‘’Është muaj...

Edhe tetë nxënës përfunduan hifzin sot në Institutin e hifzit në Gjakovë

Në ambientet e Institutit të hifzit “Medreseja e Madhe” në Gjakovë, më 26 shtator, u bë nderimi i 8 hafëzëve të Kuranit, të cilët...

Hape zemrën ndaj Kuranit këtë Ramazan: lexo, memorizo dhe kupto

  “Muaji i Ramazanit është ai, në të cilin ka zbritur Kurani, që është udhërrëfyes për njerëzit, plot me shenja të qarta për rrugën e...

Më të lexuarat