Allahu është Pranues i lutjeve

Të dashur vëllezër besimtarë! Allahu ka emrat më të bukur dhe cilësitë më të larta. Secili emër i Tij tregon diç për Të. Prej...

Kur sunduesi i një populli pretendon se është zoti i tij

“Por Faraoni refuzoi dhe nuk u bind. Më pas ktheu kurrizin dhe u orvat me të gjitha forcat, mblodhi njerëzit dhe deklaroi: “Unë jam...

Rikthimi i perceptimit të mirë të muslimanëve, pjesa III – Si dështojnë organizatat muslimane...

Në dy postimet e mëparshme, unë kam eksploruar temën e përmirësimit të marrëdhënieve midis muslimanëve dhe medias – nga hapat bazë që mund të...

12 KËSHILLA PËR IMAMËT SE SI TI NDIHMOJNË NJERËZIT E VARFËR DHE ATA NE...

Imamët kanë një rol të rëndësishëm në ofrimin e ndihmës të varfërve dhe nevojtarëve të komuniteteve të tyre. Nëse je imam, ka një sërë...

KËSHILLA FETARE PËR RRITJEN E SIGURISË NË TRAFIK

Të dashur vëllezër besimtarë! Një nga problemet me të cilat po ballafaqohemi si shoqëri është edhe mungesa e sigurisë në trafik. Shifrat shqetësuese të...

Hytbeja e xhumas tek gjeneratat e para të muslimanëve

Elhamdu lilah, ues salatu ues selamu ala rasulilah Falenderimi i takon Allahut. Paqja dhe shpëtimi i Allahut qofshin mbi të Dërguarin e Tij. Nga Xhabir ibn...

Më të lexuarat